Meget mere end gode intentioner


 
 

Bonduelle vil gerne være med i kampen for at udrydde sclerose. Derfor har vi indgået et samarbejde med scleroseforeningen, hvor vi støtter dels med kommunikation omkring sygdommen og dels med penge til forskning. Siden maj 2014 har vi støttet Scleroseforeningen med 100.000 kr.

‘Hver eneste dag er der to mennesker i Danmark, som får konstateret sclerose. To ud af tre, der får sclerose er kvinder. Sclerose rammer oftest i alderen 20-40 år, hvilket betyder, at mange børnefamilier har sclerose tæt inde på livet. Sclerose er en sygdom, der er i vækst blandt kvinder. Det vil sige, at der på ganske få år er mange flere danskere, som har sclerose end der var for bare få år siden. I dag er der ca. 13.500 danskere, der har sclerose.

Scleroseforeningen er en privat sygdomsbekæmpende forening, der arbejder for indsamlede midler. Aktiviteterne omfatter forskning, patientstøtte, information samt drift af to sclerosehospitaler og en ferieby.

Scleroseforeningen arbejder for at sikre, at mennesker med sclerose får en så helstøbt og velfunge-rende tilværelse som muligt. Det sker igennem rådgivning, information og forskningsstøtte.

 

Hvis du vil vide mere:

www.scleroseforeningen.dk
www.facebook.com/Scleroseforeningen
www.facebook.com/KysScleroseFarvel