Om Bonduelle

Vores historie og aktiviteter i Norden

Bonduelle Nordic A/S har eksisteret som selvstændigt datterselskab i Bonduelle-koncernen siden 1989.

Bonduelle Nordic A/S’ hovedkontor er i dag placeret i Herlev, hvor virksomhedens aktiviteter i Norden bliver varetaget. Vi har også et lille kontor i Stockholm med én medarbejder, som har ansvaret for bearbejdningen af de svenske og finske nøglekunder.

Bonduelle Nordic A/S tilbyder og sælger i dag grøntsager til såvel Foodservice-sektoren som detailsektoren i hele Norden. Der sælges fortrinsvis konserverede og frosne grøntsager til disse sektorer i dag. Det sker under Bonduelle-mærket, men også under kædernes egne mærker.

Bonduelle ønsker at være danskernes og de nordiske forbrugeres foretrukne majsmærke. På sigt det foretrukne mærke inden for et mere bredt udvalg af grøntsager og grøntsags-relaterede produkter.

Foodservice-sektoren

I Danmark har vi allieret os med én af de mest professionelle og engagerede partnere, Haugen Gruppen A/S. Samarbejdet omfatter både frosne såvel som konserverede grøntsager; heriblandt vores nyeste tiltag: Easybag® konservespose.

I Sverige har vi haft et langvarigt og meget frugtbart samarbejde med AB Tage Lindblom i Järfalla ved Stockholm. I dag er vi sammen med dem førende på markedet for en række konserverede grøntsagsprodukter.

Vores filosofi er at tilbyde:

  • Et produktsortiment, der opfylder restaurationsbranchens forskellige behov og tilgodeser køkkendriften
  • Teknologier og emballagetyper, der er tilpasset udviklingen inden for de forskellige forbrugsmåder og forbrugssteder

samt give vores kunder og forbrugerne det bedste inden for grøntsager, så vi kan bevare vores position som et professionelt mærke inden for kategorierne dybfrost, konserves, klar-til-brug samt tilberedte salater.

Retail

Vi har etableret en særdeles god og solid platform i hele Norden med etablerede og dygtige samarbejdspartnere på alle de Nordiske markeder.

I Danmark samarbejder vi med Bräuner A/S om salgsbearbejdningen i butikkerne. KAM-kontakten bliver varetaget fra hovedkontoret på Arne Jacobsens Allé i København.

I Sverige har vi samarbejde med Movement AB i Malmø, om salgsbearbejdningen af de svenske butikker. KAM-kontakten bliver håndteret fra vores kontor i Stockholm.

I Norge har vi indgået en samarbejdsaftale med Jensen & Co i Oslo, som har hele ansvaret for Bonduelles aktiviteter i Norge, dog fortsat med reference til kontoret i København.

Finland bliver håndteret gennem en importør, OY Valora Trade Finland Ab, som har såvel KAM som salgsansvaret i Finland med reference til kontoret i Stockholm.