\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Avocado med quinoa og hytteost
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Avocado med quinoa og hytteost
udskriv opskrift
Let
1 person
5 min.
Ingredienser
til 1 person
1 mini pack
Bonduelle
quinoa
50 g hytteost
salt og friskkværnet peber
1 avocado
1 spsk. citronsaft
1 håndfuld ærteskud
Ingredienser til 1 person
1 mini pack
Bonduelle
quinoa
50 g hytteost
salt og friskkværnet peber
1 avocado
1 spsk. citronsaft
1 håndfuld ærteskud
Tilbered denne opskrift med:
Quinoa - 2 mini packs
se produkt
Trin 1
Bland quinoa, hytteost, salt og friskkværnet peber i en skål.
Trin 2
Halvér avocadoen, fjern stenen, og fyld hullet med quinoa-blandingen.
Trin 3
Dryp med citronsaft, pynt med ærteskud, og servér.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Kål-wraps med falafel og salsa
Se opskriften
Belgiske vafler med majs, cheddarost, ch...
Se opskriften
Fritteret kylling med avocado- og quinoa...
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Lunch bowl quinoa - 250g
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Majs - 1 x 150 g
Ærter og karotter - 400 g
Økologiske majs - 300 g
Champignon i tykke skiver - 280 g
Røde kidneybønner - 160 g