1. >Opskrifter
  2. >Buddha bowl

Buddha bowl

Let
2 personer
25 min.
Ingredienser
til 2 personer
200 g quinoa

400 ml vand



KIKÆRTER:

150 g Bonduelle kikærter

1 spsk koldpresset olivenolie

1/2 tsk salt

1/2 tsk sød paprika

1 tsk stødt chili

1/2 tsk gurkemeje

1/2 tsk oregano



TIL KARRYDRESSINGEN:

40 ml olivenolie

1 spsk Balsamico-eddike

2 tsk Dijonsennep

2 tsk tahini

1/2 tsk karrypulver

1 tsk honning



ANDRE GRØNTSAGER OG PYNT:

1 avocado, halveret og skåret i skiver

100 g rødkål, revet

100 g rød peberfrugt

200 g blandede grøntsager

Sesamfrø
Ingredienser til 2 personer
200 g quinoa

400 ml vand



KIKÆRTER:

150 g Bonduelle kikærter

1 spsk koldpresset olivenolie

1/2 tsk salt

1/2 tsk sød paprika

1 tsk stødt chili

1/2 tsk gurkemeje

1/2 tsk oregano



TIL KARRYDRESSINGEN:

40 ml olivenolie

1 spsk Balsamico-eddike

2 tsk Dijonsennep

2 tsk tahini

1/2 tsk karrypulver

1 tsk honning



ANDRE GRØNTSAGER OG PYNT:

1 avocado, halveret og skåret i skiver

100 g rødkål, revet

100 g rød peberfrugt

200 g blandede grøntsager

Sesamfrø
  1. Trin 1
    Kog quinoaen i henhold til instruktionerne på pakken.
  2. Trin 2
    Forvarm ovnen til 200 °C. Bland kikærter fra Bonduelle i en skål med olivenolien og krydderurterne. Ryst skålen, så kikærterne dækkes med olie og krydderier, og rist efterfølgende kikærterne i ovnen i 15 - 20 minutter.
  3. Trin 3
    Lav dressingen ved at piske olivenolie, vineddike, sennep, tahini, karrypulver og honning sammen.
  4. Trin 4
    Skær avocadoen, rødkålen og peberfrugten ud, som du vil. Vask og tør de øvrige grøntsager.
  5. Trin 5
    Saml retten ved at opdele alle ingredienser i 2 skåle. Hæld dressing over og pynt med sesamfrø.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende