1. >Opskrifter
  2. >Indisk curry med kokosmælk og bønnemix

Indisk curry med kokosmælk og bønnemix

Medium
2 personer
40 min.
Ingredienser
til 2 personer
BLOMKÅL:

1 blomkål

1 spsk. olivenolie

Salt

SAUCE:

1 løg

2 fed hvidløg

1 tommel ingefær

2 spsk. olivenolie

1 spsk. karry

1 spsk. garam masala

Salt og friskkværnet peber

1 håndfuld koriander

2 dåser kokosmælk

1 spsk. tomatpuré

1 dåse Bonduelle bønnemix “Oriental style” (130 g drænet vægt)

TIL SERVERING:

Ris og/eller naanbrød
Ingredienser til 2 personer
BLOMKÅL:

1 blomkål

1 spsk. olivenolie

Salt

SAUCE:

1 løg

2 fed hvidløg

1 tommel ingefær

2 spsk. olivenolie

1 spsk. karry

1 spsk. garam masala

Salt og friskkværnet peber

1 håndfuld koriander

2 dåser kokosmælk

1 spsk. tomatpuré

1 dåse Bonduelle bønnemix “Oriental style” (130 g drænet vægt)

TIL SERVERING:

Ris og/eller naanbrød
  1. Trin 1
    Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Trin 2
    Rens blomkålen, og fjern de grønne blade. Skær blomkålen i buketter, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Vend buketterne i olivenolie og salt, og bag dem i ovnen i cirka 20 minutter, til de er gyldne. Imens kan du lave din currysauce.
  3. Trin 3
    Pil og hak løg fint. Pil hvidløg, og riv hvidløg og ingefær fint. Svits løg, hvidløg og ingefær i en gryde i olivenolie. Tilsæt karry, garam masala, salt og peber, og lad det svitse under omrøring.
  4. Trin 4
    Hak koriander fint. Gem lidt til pynt, og tilsæt resten til gryden. Lad det stege med et par minutter, inden kokosmælk hældes i gryden.
  5. Trin 5
    Bring saucen i kog, og tilsæt tomatpuré. Lad gryden simre i 10 minutter.
  6. Trin 6
    Tilsæt dernæst bagt blomkål og bønnemix, og servér straks, gerne med ris og/eller naanbrød og koriander på toppen.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende