\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Kål- og æblesalat med wasabi-yoghurt og røde kidneybønner
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Kål- og æblesalat med wasabi-yoghurt og røde kidneybønner
udskriv opskrift
Let
1 person
20 min.
Ingredienser
til 1 person
1 dåse
Bonduelle
mini packs røde kidneybønner (drænet vægt 60 g)
2 spsk. yoghurt natural
1/2 tsk. wasabi paste
200 g rød spidskål/rødkål
1 grønt æble
1 spsk. æbleeddike
20 g ærteskud
Salt
Sort peber
Ingredienser til 1 person
1 dåse
Bonduelle
mini packs røde kidneybønner (drænet vægt 60 g)
2 spsk. yoghurt natural
1/2 tsk. wasabi paste
200 g rød spidskål/rødkål
1 grønt æble
1 spsk. æbleeddike
20 g ærteskud
Salt
Sort peber
Tilbered denne opskrift med:
Røde kidneybønner - 2 mini packs
se produkt
Trin 1
Rør yoghurt sammen med wasabi og smag til med salt.
Trin 2
Snit halvdelen af kålen groft og halvdelen i tynde strimler.
Trin 3
Snit æblet i tynde skiver på et mandolinjern eller med en skarp kniv og vend skiverne i æbleeddike.
Trin 4
Vend det hele sammen og tilsæt de røde kidneybønner.
Trin 5
Anret salaten med ærteskud og et drys sort peber.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Bønnesalat med to slags bønner, cherryto...
Se opskriften
Ristet grønkålssalat med majs og røde ki...
Se opskriften
Salat med kikærter, grønkål, æble og bed...
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Røde kidneybønner - 160 g
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Majs - 1 x 150 g
Ærter og karotter - 400 g
Økologiske majs - 300 g
Champignon i tykke skiver - 280 g