1. >Opskrifter
  2. >Rødkålssalat med majs og Cheddar

Rødkålssalat med majs og Cheddar

Tre farver, tre ingredienser... og det er det. Rødkål, majs og Cheddarost er alt det der skal til til vinterens mest farverige salat.
Let
2 personer
10 min.
0 min.
Ingredienser
Ingredienser
til 2 personer
1/4 rødkål

1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)

75 g Cheddarost

1/2 spsk. sennep

1 spsk. æblecidereddike

2 spsk. olivenolie
Ingredienser til 2 personer
1/4 rødkål

1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)

75 g Cheddarost

1/2 spsk. sennep

1 spsk. æblecidereddike

2 spsk. olivenolie
  1. Trin 1
    Hak rødkålen fint. Drys den med salt og lad den hvile i 30 minutter i et dørslag.
  2. Trin 2
    Klem rødkålen fast mellem hænderne for at fjerne vandet, og tør den i et viskestykke.
  3. Trin 3
    Bland sennep, eddike, olie og peber i en skål (tilsæt ikke salt!).
  4. Trin 4
    Hæld kål, majs og ost i skålen med dressingen. Bland alle ingredienser sammen og servér afkølet.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende