\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Salat med linser rørt med grov sennep, grillet forårsløg og rå rødbeder
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Salat med linser rørt med grov sennep, grillet forårsløg og rå rødbeder
udskriv opskrift
Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
1-2
Bonduelle
Linser (130 g drænet vægt)
12 forårsløg
1 spsk olivenolie
200 g rødbede, gul eller rød
1 spsk citronsaft
2 spsk grov sennep
¼ bundt purløg
Salt
Sort peber
Evt. røget paprika
Ingredienser til 4 personer
1-2
Bonduelle
Linser (130 g drænet vægt)
12 forårsløg
1 spsk olivenolie
200 g rødbede, gul eller rød
1 spsk citronsaft
2 spsk grov sennep
¼ bundt purløg
Salt
Sort peber
Evt. røget paprika
Trin 1
Rens forårsløgene og vend dem i olivenolie, salt og sort peber.
Trin 2
Grill forårsløgene hårdt på grillen eller på en grill pande.
Trin 3
Skræl de rå rødbeder og snit dem meget fint i skiver på mandolin, marinér dem med citronsaft og salt og peber.
Trin 4
Vend linserne med sennep og smag til med salt og peber.
Trin 5
Snit purløg fint og vend det deri
Trin 6
Læg rødbedeskiverne ud på et fad og fordel linserne derpå, læg de grillede forårsløg derpå og drys med ekstra purløg.
Tip:
Retten kan fint laves med rå skiver af squash og æble.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Rødbedesalat med quinoa, bønner, majs og...
Se opskriften
Linsehummus med rugbrødsstænger
Se opskriften
Svampesalat med linser, urter og gedeost
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Beetroots - 2 mini packs
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Majs - 1 x 150 g
Ærter og karotter - 400 g
Økologiske majs - 300 g
Champignon i tykke skiver - 280 g