1. >Opskrifter
  2. >Sommersalat med squash, fennikel og røde kidneybønner

Sommersalat med squash, fennikel og røde kidneybønner

Let
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
½ dl æblecidereddike

½ dl honning

1 tsk. sennep

½ dl olivenolie

2 tsk. salt

Friskkværnet peber

½ dl mayonnaise

2 squash

50 g solsikkekerner

3 spsk. olivenolie

½ tsk. Cayennepeber

2 æbler

1 fennikel

1 dåse økologiske Bonduelle kidneybønner (160 g)

1 bundt persille, hakket groft
Ingredienser til 4 personer
½ dl æblecidereddike

½ dl honning

1 tsk. sennep

½ dl olivenolie

2 tsk. salt

Friskkværnet peber

½ dl mayonnaise

2 squash

50 g solsikkekerner

3 spsk. olivenolie

½ tsk. Cayennepeber

2 æbler

1 fennikel

1 dåse økologiske Bonduelle kidneybønner (160 g)

1 bundt persille, hakket groft
  1. Trin 1
    Forvarm en ovn på 250°C varmluft. Halvér begge squash på langs og fjern kerner med en ske. Skær squashene i 2 cm tykke skiver, vend dem med 3 spsk. olivenolie, solsikkekerner, cayennepeber og lidt salt. Placer dem på en bageplade med bagepapir og tilbered dem i ovnen i ca. 10 minutter - eller til squashene har fået farve. Lad dem køle af.
  2. Trin 2
    Blend eddike, honning, sennep og mayonnaise i en blender indtil det har en jævn og flydende konsistens. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  3. Trin 3
    Skyl æbler, persille og fennikel. Hak persillen groft. Halver fenniklen og skær både den og æblerne i tynde skiver med et mandolinjern. Du kan også skære dem tyndt i hånden med en skarp kniv.
  4. Trin 4
    Vend alle ingredienser forsigtigt i en skål og anret på et stort fad. Top med lidt grofthakket persille.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende