1. >Opskrifter
  2. >Svinekotelet og fyldte peberfrugter med stegte kikærter, røde kidneybønner, hvidløg og brødkrumme

Svinekotelet og fyldte peberfrugter med stegte kikærter, røde kidneybønner, hvidløg og brødkrumme

Let
4 personer
40 min.
Ingredienser
til 4 personer
500 g svinekotelet

2 kviste rosmarin

1 dåse Bonduelle Kikærter (265 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle Røde kidney bønner (250 g drænet vægt)

50 g løg

2 fed hvidløg

1-2 spsk olivenolie

¼ bundt oregano

2 røde peberfrugter

40 g parmesan ost

2 skiver brød, i grove tern

Salt

Sort peber

Citron
Ingredienser til 4 personer
500 g svinekotelet

2 kviste rosmarin

1 dåse Bonduelle Kikærter (265 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle Røde kidney bønner (250 g drænet vægt)

50 g løg

2 fed hvidløg

1-2 spsk olivenolie

¼ bundt oregano

2 røde peberfrugter

40 g parmesan ost

2 skiver brød, i grove tern

Salt

Sort peber

Citron
  1. Trin 1
    Snit løg og hvidløg fint. Hak oregano groft.
  2. Trin 2
    Steg løg, hvidløg og oregano af i olie på en pande til det er let brunet.
  3. Trin 3
    Tilsæt kikærter, red kidney beans og brun det godt af, smag til med salt og peber.
  4. Trin 4
    Halvere peberfrugt på langs, fjern kernerne og læg dem på en bradepande med bagepapir.
  5. Trin 5
    Fyld peberfrugterne med kikærter og red kidney beans, drys med revet ost og brød tern, bages i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 30 minutter, indtil gylden og mør.
  6. Trin 6
    Hak rosmarin groft og vend kødet deri, krydres med salt og peber og steges på en varm pande i olie i ca. 3 minutter på hver side.
  7. Trin 7
    Anret. Serveres med citron.
Tip:
Serveres som tilbehør både til fisk og kød, kan fint spises som vegetarret, kan også laves med Curry beans og chili beans.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende