1. >Opskrifter
  2. >Tomat -og spelt galette

Tomat -og spelt galette

Let
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 rulle færdig tærtedej

150 g ricotta

250 g cherrytomater

125 g mozzarella

1 Bonduelle mini pack spelt

1 spsk. olivenolie

1 håndfuld timian

Salt og friskkværnet peber

1 æg til pensling
Ingredienser til 4 personer
1 rulle færdig tærtedej

150 g ricotta

250 g cherrytomater

125 g mozzarella

1 Bonduelle mini pack spelt

1 spsk. olivenolie

1 håndfuld timian

Salt og friskkværnet peber

1 æg til pensling
  1. Trin 1
    Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  2. Trin 2
    Rul tærtedejen ud, og smør den med ricotta undtagen 2 cm fra kanten.
  3. Trin 3
    Fordel cherrytomater, stykker af mozzarella og speltkerner over ricottaosten. Dryp med olivenolie, og drys med timianblade, salt og peber.
  4. Trin 4
    Fold forsigtigt kanterne af tærtedejen ind over fyldet, så du laver en galette.
  5. Trin 5
    Pensl kanten med sammenpisket æg, og bag galetten i ovnen i 20 minutter, til dejen er flot gylden og tomaterne bagte.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende