1. >Opskrifter
  2. >Wrap med chilikikærter, gulerødder og sort sesam

Wrap med chilikikærter, gulerødder og sort sesam

Let
1 person
15 min.
Ingredienser
til 1 person
1 stor tortilla

1 dåse Bonduelle Økologiske kikærter (140 g drænet vægt)

½ tsk. knust spidskommen

½ tsk. paprika

¼ tsk. stødt chili

1 spsk. olivenolie

Salt

1 stor gulerod

1-2 spsk. citronsaft

½ spsk. sort sesam

½ bøtte humus

1 håndfuld skyllet babyspinat
Ingredienser til 1 person
1 stor tortilla

1 dåse Bonduelle Økologiske kikærter (140 g drænet vægt)

½ tsk. knust spidskommen

½ tsk. paprika

¼ tsk. stødt chili

1 spsk. olivenolie

Salt

1 stor gulerod

1-2 spsk. citronsaft

½ spsk. sort sesam

½ bøtte humus

1 håndfuld skyllet babyspinat
  1. Trin 1
    Varm en stegepande op, tilsæt krydderier, olivenolie og kikærter, og steg i ca. 10 minutter, til kikærterne er gyldne. Smag godt til med salt.
  2. Trin 2
    Skræl guleroden, og skær den i lange tynde bånd – brug kartoffelskrælleren. Vend dem med citronsaft og sort sesam.
  3. Trin 3
    Smør et jævnt lag hummus over fladbrødet – lad det ikke gå helt til kanten. Dæk med et lag gulerodsbånd. Fordel chilikikærterne i en stribe henover midten, og drys med friske spinatblade.
  4. Trin 4
    Rul brødet stramt til en wrap, og pak den ind i madpapir. Læg den på køl, indtil den skal i madpakken.
  5. Trin 5
    Når rullen er helt kold, kan du skære den midt over, så den er nem både at pakke og at spise.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende