1. >Opskrifter
  2. >All day breakfast-tortilla med bønnemix

All day breakfast-tortilla med bønnemix

Let
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
4 stk. tortillabrød, 20 cm i diameter

2 dåser Bonduelle bønnemix (250 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle majs (140g drænet vægt)

200 g champignon

2 spsk. vegetabilsk olie

200 g små tomater på stilk

200 g Chorizopølse

4-8 æg

1/4 bundt bredbladet persille
Ingredienser til 4 personer
4 stk. tortillabrød, 20 cm i diameter

2 dåser Bonduelle bønnemix (250 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle majs (140g drænet vægt)

200 g champignon

2 spsk. vegetabilsk olie

200 g små tomater på stilk

200 g Chorizopølse

4-8 æg

1/4 bundt bredbladet persille
  1. Trin 1
    Kom bønner og majs i en sigte og lad dem dryppe godt af.
  2. Trin 2
    Rens og steg champignonerne i olie på en pande.
  3. Trin 3
    Klip tomaterne i små buketter.
  4. Trin 4
    Flæk pølserne på langs og hak persillen groft.
  5. Trin 5
    Læg tortillaerne på bageplader med bagepapir. Fordel svampe, tomater, pølse og bønner på brødet.
  6. Trin 6
    Slå 1-2 æg ud på hvert tortillabrød og krydr med salt og peber.
  7. Trin 7
    Bag dem i ovnen i 15 minutter ved 200 grader indtil ægget er færdig. Serveres direkte fra ovnen med hakket persille.
Tip:
Kan også laves med kikærter og linser. Man kan sagtens spejle æggene på en pande, og servere dem på tortillaen, når den er færdig.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende
  • Majsdeller

    Hjemmelavede frikadeller er en klassiker...men er du frisk på at give dem et lille tweak? Lav en gammel kending på en helt ny måde med Emma Martinys opskrift på sprøde, vegetariske majsdeller.

  • Mexicanske tostadas
  • Pasta med røde kidneybønner