All day tortilla breakfast med bønnemix

All day tortilla breakfast med bønnemix

Ingredienser

4 stk. tortillabrød, 20 cm i diameter
1 dåse Bonduelle bønnemix (250 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle majs (140g drænet vægt)
200 g champignon
2 spsk. vegetabilsk olie

200 g små tomater på stilk
200 g Chorizopølse
4-8 æg
1/4 bundt bredbladet persille

Fremgangsmåde

  • Kom bønner og majs i en sigte og lad dem dryppe godt af.
  • Rens og steg champignonerne i olie på en pande.
  • Klip tomaterne i små buketter. .
  • Flæk pølserne på langs.
  • Hak persillen groft.
  • Læg tortillaerne på bageplader med bagepapir.
  • Fordel svampe, tomater, pølse og bønner på brødet.
  • Slå 1-2 æg ud på hvert tortillabrød og krydder med salt og peber.
  • Bag dem i ovnen i 15 minutter ved 200 grader indtil ægget er færdig.
  • Serveres direkte fra ovnen med hakket persille.

Tip:
Kan også laves med kikærter og linser.
Man kan sagtens spejle æggene på en pande, og servere dem på tortillaen, når den er færdig.