1. >Opskrifter
  2. >Bagt græskar med kikærter og kyllingelår

Bagt græskar med kikærter og kyllingelår

Let
2 personer
40 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 hokkaido græskar

1 dåse Bonduelle kikærter (310 g)

En lille håndfuld frisk persille

En lille håndfuld frisk timian

To spsk. olivenolie

½ tsk. havsalt

Seks kyllingelår
Ingredienser til 2 personer
1 hokkaido græskar

1 dåse Bonduelle kikærter (310 g)

En lille håndfuld frisk persille

En lille håndfuld frisk timian

To spsk. olivenolie

½ tsk. havsalt

Seks kyllingelår
  1. Trin 1
    Skyld græskar og udhul det for kerner.
  2. Trin 2
    Skær det i store både og behold skallen på.
  3. Trin 3
    Hak urterne groft og bland det med olivenolie, kikærter og en ½ tsk. havsalt.
  4. Trin 4
    Vend græskar og kyllingelår i marinaden og placér det i et ildfast fad beklædt med bagepapir.
  5. Trin 5
    Bag det hele i ovnen ved 200-graders varme i ca. 25-30 minutter.
  6. Trin 6
    Vend det gerne rundt undervejs.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende