Søg efter opskrift

Bagte chili beans med majs, rodfrugter, tacos og cheddarost
Ingredienser
2 dåser Bonduelle Chili beans (2 x 430 g)
1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)
200 g persillerod
200 g gulerødder
200 g rødbeder
200 g tacochips
100 g cheddarost
½ bundt koriander eller persille
1 rød chili
Salt
Sort peber
Fremgangsmåde
- Rens rodfrugterne.
- Skær dem på langs i ¼ stænger.
- Vend dem med chili beans og majs i en bradepande med bagepapir.
- Bages i ovn ved 200 grader i ca. 30 minutter indtil rodfrugterne er møre, men stadig sprøde.
- Fordel tacochips og ost på toppen og gratinér i ovnen.
- Drys med hakket koriander og chili.
Tip: Serveres som tilbehør både til fisk og kød, kan fint spises som vegetarret.