Bagte chili beans med majs, rodfrugter, tacos og cheddarost

Bagte chili beans med majs, rodfrugter, tacos og cheddarost

Ingredienser

2 dåser Bonduelle Chili beans (2 x 430 g)

1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)

200 g persillerod

200 g gulerødder

200 g rødbeder

200 g tacochips

100 g cheddarost
½ bundt koriander eller persille
1 rød chili
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

  • Rens rodfrugterne.
  • Skær dem på langs i ¼ stænger.
  • Vend dem med chili beans og majs i en bradepande med bagepapir.
  • Bages i ovn ved 200 grader i ca. 30 minutter indtil rodfrugterne er møre, men stadig sprøde.
  • Fordel tacochips og ost på toppen og gratinér i ovnen.
  • Drys med hakket koriander og chili.

Tip: Serveres som tilbehør både til fisk og kød, kan fint spises som vegetarret.