Banan & majs-muffins med kokos, bær og skyr  (8-10 stk.)

Banan & majs-muffins med kokos, bær og skyr (8-10 stk.)

Ingredienser

DU SKAL BRUGE:
3 æg,
2 dåser Bonduelle majs
(drænet vægt 2x140g),
125 g mel,
3 modne bananer,
80 g mørk chokolade,
170 g brun farin,

2 tsk. bagepulver,
2 tsk. vaniljesukker,
2 spsk. kokosmel,
100 g hindbær,
100 g blåbær,
2 dl skyr,
smør,
mynte.

Fremgangsmåde

SÅ LET ER DET:

  1. Pisk æg, farin og vaniljesukker godt sammen og vend mel, vaniljesukker, bagepulver og kokosmel i.
  2. Skær bananer og chokolade i grove stykker og vend det i dejen sammen med majs.
  3. Smør muffinformene godt, drys dem med sukker og fordel dejen i formene.
  4. Kom lidt majs og kokosmel på toppen og bag i ovnen ved 185 grader i ca. 25-30 minutter.
  5. Køl af på en bagerist, tag muffins ud af formen og anret med skyr, friske bær og mynte

VELBEKOMME!

Tip: Du kan skifte farin ud med rørsukker og blåbær eller hindbær i stedet for banan.