Banan og majs muffins med kokos, bær og skyr

Banan og majs muffins med kokos, bær og skyr

Ingredienser

8-10 stk
3 æg
170 g brun farin
125 g mel
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
2 spsk kokosmel

3 modne bananer
80 g mørk chokolade
2 ds Bonduelle majs (280 g drænet vægt)
2 dl skyr
100 g hindbær
100 g blåbær
4 kviste mynte

Fremgangsmåde

  • Pisk æg, farin sammen til luftig masse.
  • Tilsæt mel, vaniljesukker, bagepulver og kokosmel og vend det godt sammen med æggemassen.
  • Skær bananerne og chokolade i grove stykker og vend det i dejen sammen med majs.
  • Smør muffin formene med lidt smør og drys dem med lidt sukker.
  • Fordel dejen i muffin formene og kom lidt ekstra majs og kokosmel på toppen.
  • Bag dem i forvarmet ovn på 185 grader i 25-30 minutter.
  • Lad muffins køle af på bagerist og tag dem ud af formen.
  • Anret muffins med skyr, bær og mynte.