Belgisk vaffel med majs, cheddarost og quinoa/tomat-salat

Belgisk vaffel med majs, cheddarost og quinoa/tomat-salat

Ingredienser

DU SKAL BRUGE:
50 g kogt og afkølet quinoa,
220 g hvedemel,
2 dåser Bonduelle majs (drænet vægt 2x140g),
2 tsk. bagepulver, olivenolie,
2,5 dl mælk,
2 æg,
¼ bundt persille,

50 g cheddarost,
200 g cherrytomater,
¼ spidskål,
1 rødløg,
¼ bundt bredbladet persille,
æbleeddike,
salt og peber.

Fremgangsmåde

SÅ LET ER DET:

  1. Bland mel med bagepulver, 1 spsk. olie, ½ tsk. salt og peber og rør det sammen med mælk og æg.
  2. Kom 1 dåse majs, hakket persille og revet ost i dejen og vend det godt sammen.
  3. Steg som vafler i et vaffeljern – eller som blinis på en blinispande, eller som små pandekager.
  4. Vend halve tomater, snittet spidskål, rødløg, majs, quinoa i eddike og olie, krydr med salt og peber.
  5. Anret vaflerne på et fad sammen med quinoa/tomat-salat.

VELBEKOMME!
Tip: Kan fint laves med røget fisk, røget skinke eller et pocheret æg.