Blomkål og kikærtesuppe

Blomkål og kikærtesuppe

Ingredienser

1 løg
1 æble
Olie
1 blomkålshoved
1 spsk Ras El Hanout (marokkansk blandingskrydderi)
1 dåse kokosmælk
1 dåse Bonduelle kikærter (265 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle gourmet majs (140 g)
5 dl vand
1 terning grøntsags bouillon
Salt og peber

Pynt: Friske spirer

Fremgangsmåde

Så let er det:

  1. Skær løget og æblet i tern og skær blomkålen i buketter.
    Svits i olie i en gryde.
  2. Tilføj de øvrige ingredienser og lad det hele simre under låg indtil
    blomkålen er mør, ca. 8 minutter.
  3. Blend suppen og justér eventuelt med mere vand.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Servér suppen med et drys af friske spirer.

Tip: Servér gerne suppen med lidt limesaft.

Tilberedningstid: 20 min.