Blomkålscouscous med quinoa, persilleolie, æble og granatæble

Blomkålscouscous med quinoa, persilleolie, æble og granatæble

Ingredienser

Til 2 personer
½ blomkål
2 spsk. olie
½ bundt persille
1 lille fed hvidløg
½ tsk. salt
1 nip peber
2 forårsløg
1 æble
½ granatæble
1 dåse Bonduelle quinoa

Fremgangsmåde

Så let er det:

  • Vask blomkålsbladene, og snit dem fint. Kog vand.
    Læg blomkålsbladene i vandet. Fisk dem op efter 1 minut.
  • Riv blomkålen på et rivejern.
  • Blend persille, hvidløg, salt, peber og olie.
  • Vend revet blomkål, blomkålsblade, persilleolie og quinoa sammen.
  • Snit forårsløg fint. Skær æble i tynde skiver. Del granatæblet.
    Tag kernerne ud. Pynt salaten med æble, granatæblekerner og forårsløg.


Velbekomme