Bønnesalat med spinat, mango og majs-dressing

Bønnesalat med spinat, mango og majs-dressing

Ingredienser

100 g hvedekerner
1 dåse Bonduelle majs (drænet vægt 140g),
1 dåse Bonduelle kikærter (drænet vægt 265g)
1 dåse Bonduelle kidneybønner (drænet 265g)
1-2 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
100 g babyspinat
1 mango
2 dl ristede kokosflager

DRESSING
1 økologisk lime
1 dåse Bonduelle majs (drænet vægt 140g)
2 dl yoghurt naturel
¼ bundt mynte
¼ bundt basilikum
1 fed hvidløg
Salt og peber

Fremgangsmåde

SÅ LET ER DET:

  1. Kog hvedekernerne, hæld vandet fra, mariner dem i olie og eddike og smag til med salt og peber.
  2. Riv skallen af limen på den fine side af et rivejern og pres saften ud.
  3. Blend skal og saft sammen med de øvrige ingredienser til dressingen, smag til med salt og peber.
  4. Fordel spinaten i 4 skåle og sammen med mango i grove tern, kerner, majs, kikærter og bønner.
  5. Anret med ristede kokosflager og server med dressing.

Tip: I stedet for mango kan du bruge melon og papaja.