1. >Opskrifter
  2. >Bønnesalat med spinat, mango og majsdressing

Bønnesalat med spinat, mango og majsdressing

Let
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
100 g kerner / kogte

1-2 spsk. olivenolie

1 spsk. æbleeddike

1 dåse Bonduelle majs

1 dåse Bonduelle kikærter

1 dåse Bonduelle røde kidney bønner

100 g babyspinat

1 mango

2 dl ristede kokosflager



Majs-dressing:

1 lime u/sprøjtet

1 dåse Bonduelle majs

2, dl yoghurt naturel

¼ bundt mynte og basilikum

1 fed hvidløg

Salt

Sort peber
Ingredienser til 4 personer
100 g kerner / kogte

1-2 spsk. olivenolie

1 spsk. æbleeddike

1 dåse Bonduelle majs

1 dåse Bonduelle kikærter

1 dåse Bonduelle røde kidney bønner

100 g babyspinat

1 mango

2 dl ristede kokosflager



Majs-dressing:

1 lime u/sprøjtet

1 dåse Bonduelle majs

2, dl yoghurt naturel

¼ bundt mynte og basilikum

1 fed hvidløg

Salt

Sort peber
  1. Trin 1
    Kog kernerne efter pakkens anvisning, hæld vandet fra og marinér dem i olie og eddike. Smag til med salt og peber.
  2. Trin 2
    Riv skallen af limen på den fine side af rivejernet og pres saften derfra.
  3. Trin 3
    Kom det i en blender sammen med resten af ingredienserne til dressingen, smag til med salt og peber.
  4. Trin 4
    Skær mangoen i grove mundrette tern.
  5. Trin 5
    Fordel spinaten i 4 skåle og fordel derefter majs, kikærter, bønner og mango deri.
  6. Trin 6
    Anret salaten med ristede kokosflager og servér den med dressing.
Tip:
Retten kan fint laves med melon og papaya.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende