Braiseret kalvebov med kidneybønner og chorizo

Braiseret kalvebov med kidneybønner og chorizo

Ingredienser

Til 4 personer

2 løg
4 gulerødder
Olie
600 g kalvebov eller tykkam
300 g rå chorizopølser
En lille håndfuld frisk mynte
2 dl kalvebouillon
Salt og peber
2 dåser Bonduelle kidneybønner
(drænet vægt 500 g)
En lille klat smør

Drys: Nigellafrø

Fremgangsmåde

Så let er det:

  1. Sæt ovnen på 225 grader. Smør en ildfast form med lidt olie.
  2. Skær grøntsagerne i mindre stykker og kom i formen sammen
    med kød, pølser, mynte, bouillon, salt og peber.
  3. Dæk formen med alufolie og sæt ind i ovnen i 1 ¼ time.
  4. Fjern alufolie og lad retten brune i cirka 15 minutter.
    Hold øje med retten.
  5. Kom kidneybønnerne i en gryde med lidt smør og gennemvarm
    bønnerne forsigtig før de serveres med kød og pølser.

Tilberedningstid: 1 ¾ time