Cæsarsalat med kidneybønner, parmaskinke, croutoner og parmesanyoghurt

Cæsarsalat med kidneybønner, parmaskinke, croutoner og parmesanyoghurt

Ingredienser

4 skiver brød
4 skiver Parmaskinke/Serano skinke
30 g parmesan ost
2 store hjertesalat
1 dåse Bonduelle kidneybønner
(250g drænet vægt)

Parmesan yoghurt
2 dl yoghurt naturel
20 g parmesan, revet
2 tsk. Dijon sennep
1 spsk. olivenolie
Salt og sort peber

Fremgangsmåde

  • Skær brødet i grove tern og læg det på et stykke bagepapir sammen med parmaskinken. Bag i ovnen ved 180 grader i ca. 5-7 minutter, indtil sprødt og gyldent. Tag ud af oven og lad køle ned.
  • Kom bønnerne i en sigte og lad dem dryppe godt af.
  • Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og peber.
  • Skyl salaten, bræk den i grove stykker og lad den dryppe af i en sigte.
  • Riv parmesan osten groft.
  • Vend salaten godt med dressing, kidneybønner og croutoner.
  • Anret salaten med sprød parmaskinke og revet parmesan