Søg efter opskrift

Cæsarsalat med kidneybønner, parmaskinke, croutoner og parmesanyoghurt
Ingredienser
4 skiver brød
4 skiver Parmaskinke/Serano skinke
30 g parmesan ost
2 store hjertesalat
1 dåse Bonduelle kidneybønner
(250g drænet vægt)
Parmesan yoghurt
2 dl yoghurt naturel
20 g parmesan, revet
2 tsk. Dijon sennep
1 spsk. olivenolie
Salt og sort peber
Fremgangsmåde
- Skær brødet i grove tern og læg det på et stykke bagepapir sammen med parmaskinken. Bag i ovnen ved 180 grader i ca. 5-7 minutter, indtil sprødt og gyldent. Tag ud af oven og lad køle ned.
- Kom bønnerne i en sigte og lad dem dryppe godt af.
- Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og peber.
- Skyl salaten, bræk den i grove stykker og lad den dryppe af i en sigte.
- Riv parmesan osten groft.
- Vend salaten godt med dressing, kidneybønner og croutoner.
- Anret salaten med sprød parmaskinke og revet parmesan