Chili con tuna med chili beans, basilikum og friske tomater

Chili con tuna med chili beans, basilikum og friske tomater

Ingredienser

2 ds. tun
1 rødløg
2 spsk. citronsaft
1/2 bundt basilikum
1 agurk i lange tynde skiver
200 g tomater, 3 slags
1 Icebergsalat
2 spsk. kapers
1 dl. mayonnaise
1 ds. Bonduelle chili beans
(nettovægt 430 g)
2 spsk. olivenolie
Salt
Sort peber
Brød

Fremgangsmåde

Så let er det:

  1. Snit rødløget i fine ringe og vend dem med citronsaft.
  2. Pluk blade af basilikummen, halver agurken og skær den i meget tynde skiver på langs.
  3. Halver tomaterne og pluk Icebergsalaten i grove stykker.
  4. Rør mayonnaisen op med kapers og smag til med salt og peber.
  5. Anret alle ingredienser inkl. chili beans og tun på et fad, tilsæt lidt olie og server med noget godt brød.

25 minutter

Velbekomme