Fiskefrikadeller med majs og rodfrugt-remoulade

Fiskefrikadeller med majs og rodfrugt-remoulade

Ingredienser

DU SKAL BRUGE
Nye kartofler,
500 g fiskefars,
150 g knoldselleri,
2 dåser Bonduelle majs
(drænet vægt 2×140 g),
¼ bundt persille,
2 spsk. vegetabilsk olie,

150 g persillerod,
150 g gulerødder,
1 dl skyr,
2 spsk. mayonnaise,
2 spsk. kapers,
1. citron,
salt og peber.

Fremgangsmåde

SÅ LET ER DET:

  1. Rør skyr sammen med mayonnaise og finthakkede kapers.
  2. Vend groftrevet persillerod og gulerod i og smag til med salt og peber.
  3. Rør fiskefarsen godt sammen med hakket persille, revet selleri og majs, smag til med salt og peber.
  4. Sæt kartoflerne til at koge og steg fiskefrikadellerne i olie på en pande, ca. 3 minutter på hver side.
  5. Anret de varme fiskefrikadeller med kartofler, remoulade, citronbåde, majs og evt. stegt persille.

 

Tip: I stedet for fiskefars kan du bruge kyllingefars (dog skal du ikke smage til, når du krydrer).