Fransk pølse- og linsegryde

Fransk pølse- og linsegryde

Ingredienser

Til 1 person

1 gulerod
1 stilk bladselleri
1/2 løg
1 lille hvidløgsfed
1 dåse Bonduelle linser (drænet vægt 130 g)
Olivenolie
1 spsk. balsamicoeddike
1/2 tsk. tørret timian eller 1/2 spsk. frisk timian
Salt
Peber
1-2 kvalitetspølser, fx lammepølser

Fremgangsmåde

  • Hak selleri, løg og hvidløg og skær guleroden i tern.
  • Varm rigeligt olivenolie på en pande og steg pølsen,
    indtil den bliver brun. Sæt til siden.
  • Steg grøntsagerne i ca. 5 minutter, indtil de får lidt farve.
  • Tilsæt linser, balsamicoeddike, krydderier og pølsen
    og lad retten simre, indtil grøntsagerne er møre.
  • Du kan tilføje en smule vand eller rødvin.