Fritteret kylling med avocado-quinoa creme

Fritteret kylling med avocado-quinoa creme

Ingredienser

400 g kyllingeinderfilet
2 spsk. mel
1/2 spsk. paprika
1-2 æg
2 dl. panko rasp
4 dl. vegetabilskolie
2 avocadoer, modne
1 lime u/sprøjtet, skal og saft
2 ds. Bonduelle Det Lille Twist quinoa
(drænet vægt 60 g)
1/4 bundt koriander
1 spk. syltede røde jalapenos
2 lime
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

Så let er det:

  1. Skær kyllingekødet i ca. 2 cm stykker og vend dem i mel blandet med paprika.
  2. Pisk æggene godt sammen, vend kyllingestykkerne heri og vend derefter kødet i panko rasp.
  3. Mos avocadoerne med en gaffel, tilføj fintrevet limeskal, saft og quinoa og vend sammen med avocadoen. Smag til med salt og peber.
  4. Varm olien op i en lille gryde indtil olien syder og steg kyllingestykkerne indtil gyldne og sprøde, ca. 3 minutter. Læg kyllingestykkerne på fedtsugende papir.
  5. Anret kyllingestykkerne med avocado quinoa creme, limeskiver, koriander og jalapenos.

30 minutter

Velbekomme