Græskar suppe med chilibeans

Græskar suppe med chilibeans

Ingredienser

1 hokkaido græskar
2 løg, olie
8 dl vand
1 bouillonterning
1 tsk spidskommen
1 dåse Bonduelle chili beans (430 g)
1 økologisk appelsin
Salt og peber

Drys: Græskarkerner og dild

Fremgangsmåde

Så let er det:

  1. Skær græskarret over, fjern kernerne og skær kødet
    med skræl i tern.
  2. Hak løget og svits græskaret i olie i en gryde.
  3. Kom vand, bouillonterning og spidskommen heri og lad
    grøntsagerne simre møre under låg i cirka 15 minutter.
  4. Kom chili beans, lidt revet appelsinskal og saft i gryden
    og blend med en stavblender. Justér konsistensen med vand.
  5. Smag til med salt og peber og server med et drys græskarkerner og dild.


Tilberedningstid: 25 min.