Grillede kyllinge-sticks med mango/bønnesalsa

Grillede kyllinge-sticks med mango/bønnesalsa

Ingredienser

300 g kyllingeinderfilet
Salt
Sort peber
1 spsk. vegetabilsk olie

Salsa
1 dåse Bonduelle bønnemix,
(250g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle majs
(140g drænet vægt)
1/2 mango
¼ bundt koriander
2 forårsløg
1 rød chili
2-3 spsk. limesaft, ca. 1 lime
2 spsk. olivenolie
16 grillpinde
2 lime, skåret i halve

Fremgangsmåde

  • Kom bønner og majs i en sigte, og lad dem dryppe godt af.
  • Skræl mangoen, og skær den i ca. 1×1 tern.
  • Hak koriander groft, snit forårsløg og chili fint.
  • Vend det hele sammen med limesaft og olivenolie, smag til med salt og peber.
  • Sæt kyllingen på pindene, og vend dem med salt og peber. Steg kyllingepindene på en pande i vegetabilsk olie i ca. 2 minutter på hver side.
  • Anret kyllingen med mango/bønnesalsa og server med lime.