Grillede pølser bønne-brød og urtedip

Grillede pølser bønne-brød og urtedip

Ingredienser

600 g gode pølser,
1-2 spsk. olivenolie,
2 dl skyr,
¼ bundt dild,
¼ bundt purløg,
2 tsk. dijonsennep. Brød: 400 g hvedemel,
2 spsk. polentamel,
2 tsk. bagepulver,

½ spsk. salt,
½ spsk. peber,
½ l letmælk 3 æg,
50 g smør,
1 dåse Bonduelle majs (drænet vægt 140g),
1 dåse Bonduelle bønnemix (drænet vægt 265g),
1 dåse Bonduelle kikærter (drænet vægt 265g),
1 tsk. chiliflager.

Fremgangsmåde

SÅ LET ER DET:

  1. Bland de tørre ingredienser til brødet sammen og rør mælk, let piskede æg og smeltet smør i
  2. Vend majs, bønner og kikærter i og fordel dejen i forme smurt med smør og drysset med polenta. 3. Bag i ovnen ved 185 grader i ca. 45-50 minutter og køl brødet af på en bagerist.
  3. Snit urterne fint, vend dem sammen med skyr og sennep og smag til med salt og peber.
  4. Steg pølserne i olivenolie på en pande og anret sammen med brødskiver og urtedip.

VELBEKOMME!