1. >Opskrifter
  2. >Bønne-brød med grillede pølser og urtedip

Bønne-brød med grillede pølser og urtedip

Medium
4 personer
60 min.
Ingredienser
til 4 personer
600 g pølser

1-2 spsk. olivenolie

2 dl skyr

¼ bundt dild

¼ bundt purløg

2 tsk. dijonsennep



Brød:

400 g hvedemel

2 spsk. polentamel

2 tsk. bagepulver

½ spsk. salt

½ spsk. peber

½ l letmælk

3 æg

50 g smør

1 dåse Bonduelle majs (drænet vægt 140 g)

1 dåse Bonduelle bønnemix (drænet vægt 265 g)

1 dåse Bonduelle kikærter (drænet vægt 265 g)

1 tsk. chiliflager
Ingredienser til 4 personer
600 g pølser

1-2 spsk. olivenolie

2 dl skyr

¼ bundt dild

¼ bundt purløg

2 tsk. dijonsennep



Brød:

400 g hvedemel

2 spsk. polentamel

2 tsk. bagepulver

½ spsk. salt

½ spsk. peber

½ l letmælk

3 æg

50 g smør

1 dåse Bonduelle majs (drænet vægt 140 g)

1 dåse Bonduelle bønnemix (drænet vægt 265 g)

1 dåse Bonduelle kikærter (drænet vægt 265 g)

1 tsk. chiliflager
  1. Trin 1
    Bland de tørre ingredienser til brødet sammen og rør mælk, let piskede æg og smeltet smør i.
  2. Trin 2
    Vend majs, bønner og kikærter i og fordel dejen i forme smurt med smør og drysset med polenta.
  3. Trin 3
    Bag i ovnen ved 185 grader i ca. 45-50 minutter og køl brødet af på en bagerist.
  4. Trin 4
    Snit urterne fint, vend dem sammen med skyr og sennep og smag til med salt og peber.
  5. Trin 5
    Steg pølserne i olivenolie på en pande og anret sammen med brødskiver og urtedip.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende