Grillede porrer med sorte bønner, tomater og mozzarella

Grillede porrer med sorte bønner, tomater og mozzarella

Ingredienser

DU SKAL BRUGE:
6-8 små porrer,
1 dåse Bonduelle sorte bønner
(drænet vægt 265g),
1 økologisk citron,
2-3 spsk. olivenolie,

2 spsk. hvidvinseddike,
½ bundt basilikum,
12 cherrytomater,
16 mini-mozzarellaoste,
salt og peber.

Fremgangsmåde

SÅ LET ER DET:

  1. Rens porrer og kog dem let møre, men stadig sprøde, i en gryde med vand og dryp dem godt af.
  2. Vend porrer i 1 spsk. olivenolie, salt og peber og grill dem i 2 min. på hver side – evt. på grillpande.
  3. Rør fintrevet citronskal og citronsaft sammen med eddike og olie, smag til med salt og peber.
  4. Vend basilikumblade, halverede tomater, bønner og mozzarella i dressingen.
  5. Fordel blandingen henover de grillede porrer på et fad og server med brød.

VELBEKOMME!