Grillede tigerrejer med majs/koriander pesto og lime

Grillede tigerrejer med majs/koriander pesto og lime

Ingredienser

12 forkogte tigerrejer,
2 dåser Bonduelle majs (drænet vægt 2x140g),
½ bundt basilikum,
½ bundt koriander,
1 chili,

2 dl olivenolie,
vineddike,
saltede peanuts,
revet parmesanost,
1 lime,
salt og peber.

Fremgangsmåde

SÅ LET ER DET:

  1. Hak basilikum, koriander og chili groft og blend sammen med olie.
  2. Rør majs, peanuts og parmesanost i og smag til med salt og peber.
  3. Sæt rejerne på gennemvædede spyd og rist dem hårdt på grill ca. 30 sekunder på hver side.
  4. Anret rejerne i små skåle med pesto og limeskiver.
  5. Server sammen med tilbehør – evt. kogte jasminris.

VELBEKOMME!
Tip: Du kan bruge bønner i stedet for majs, og grillet fisk eller gris i stedet for rejer.