Grillet asparges med brødkrummer, black-eyed bønner, majs og urter

Grillet asparges med brødkrummer, black-eyed bønner, majs og urter

Ingredienser

(Tilbehør til 4 personer)

1 dåse Bonduelle black-eyed bønner
(265g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle majs
(140 g drænet vægt)
1-2 fed hvidløg
2 store skiver brød
2 spsk timian

3 spsk olivenolie
1 bundt asparges ca. 600 g
½ bundt persille
40 g parmesan
1-2 spsk citronsaft
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

  • Riv hvidløget fint, skær brødet i små tern og hak timian fint, bland det godt sammen og rist det gyldent i 2 spsk olivenolie på en pande.
  • Rens aspargesene ved at skære ca. 3 cm af bunden, vend dem i 1 spsk olivenolie, salt og peber. Grill dem på en varm grill i ca. 2 minutter og læg dem på et fad.
  • Hak persillen groft og riv parmesanen groft.
  • Vend det ristede brød med black–eyed bønner, majs og persille smag til med citronsaft, salt og peber. Fordel det på aspargesene og drys med parmesan.

Tip: kan laves med de fleste slags bønner, kikærter og linser.