Grillet brød med Tex Mex chili majs, gedeost, citron og purløg

Grillet brød med Tex Mex chili majs, gedeost, citron og purløg

Ingredienser

200 g blød gedeost
¼ bundt purløg
½ citron, fintrevet skal
200 g cherrytomater
2 ds. Bonduelle Tex Mex chili majs
(nettovægt 75 g)
4-8 skiver brød
1 fed hvidløg
1-2 spsk. olivenolie
Oliven
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

Så let er det:

  1. Snit purløget fint, riv skallen af citronen og rør det sammen med gedeosten. Smag til med salt og peber.
  2. Halver tomaterne og vend dem sammen med Tex Mex bønnerne.
  3. Grill brødet hårdt på en grillpande eller i ovn og gnub efterfølgende med hvidløg.
  4. Anret det grillet brød på et fad med gedeost og dernæst placer tomat- og bønneblandingen på toppen af osten.
  5. Afslut med et par dråber god olie, en lille håndfuld oliven og et drys peber.

20 minutter

Velbekomme