Grillet svinekotelet med majspure, karse og tomatsalat

Grillet svinekotelet med majspure, karse og tomatsalat

Ingredienser

DU SKAL BRUGE:
4 svinekoteletter,
2 dåser Bonduelle majs (drænet vægt 2x140g),
1 dl fløde,
100 g cherrytomater,
olivenolie,

eddike,
karse,
oreganokviste,
tørrede chiliflager,
salt og peber.

Fremgangsmåde

SÅ LET ER DET:

  1. Kog majs, fløde og chili op i en gryde. Blend til en grov pure og smag til med salt og peber.
  2. Vend halverede tomater i 1. spsk. olivenolie og lidt eddike, smag til med salt og peber.
  3. Vend kødet i olivenolie, groft hakket oregano, salt og peber.
  4. Steg 3 minutter på hver side på varm grillpande.
  5. Anret med majspure, tomatsalat og drys med karse.

VELBEKOMME!
Tip: I stedet for majs kan du bruge sorte bønner eller kikærter.