Grov majspuré med kikærter, chipotle chili og krydderurter

Grov majspuré med kikærter, chipotle chili og krydderurter

Ingredienser

2 dåser Bonduelle Majs
(2 x 140 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle Kikærter
(265 g drænet vægt)

1 fed hvidløg

1 løg, ca. 50 g

2 spsk. oregano, frisk

2 spsk. olivenolie
1 rød chili/chipotle/røget chili i lage
2 dl creme fraiche 18%
½ bundt koriander
Salt
Sort peber
Brød

Fremgangsmåde

  • Snit løg, hvidløg og oregano fint.
  • Steg det af i en lille gryde i olivenolie i ca. 2 minutter, uden at det tager farve.
  • Tilsæt majs og kikærter, blend det til en grov puré, og lad det simre i 5 minutter.
  • Tilsæt grofthakket chipotle chili, koriander og creme fraiche, og smag til med salt og peber.
  • Anret majspuré i en lille skål med ristet brød.

Tip: Kan også bruges som spread på tortillabrød bagt i ovn med cheddarost.