Hakkebøf med ragout af bønnemix

Hakkebøf med ragout af bønnemix

Ingredienser

Det skal du bruge

500 g hakket oksekød
1 fed knust hvidløg
¼ tsk. knust chili
Salt og peber
Olie til stegning

Ragout
2 mellemstore løg
2-3 gulerødder
1-2 røde chili uden kerner
8 salvieblade
Olie til stegning
1 dåse cherry tomater
1 dåse Bonduelle BønneMix
(250g drænet vægt)

Tilbehør: brød

Fremgangsmåde

  • Bland kødet med hvidløg, chili, salt og peber og form det til fire hakkebøffer.
  • Skær løg i smalle både.
  • Halver gulerødderne på langs og snit dem i skiver.
  • Skær chili i tynde strimler.
  • Steg løg, gulerod, chili og salvie et par minutter i olie.
  • Tilsæt tomat og lad det simre i 5 min. Hæld væsken fra bønnerne og skyl dem i koldt vand.
  • Kom bønnerne ved, og kog endnu nogle minutter.
  • Smag til med salt og peber. Steg bøfferne i lidt olie i ca. 4 min. på hver side afhængig af tykkelse.
  • Servér med bønneragout.