1. >Opskrifter
  2. >Hakkebøf med ragout af bønnemix

Hakkebøf med ragout af bønnemix

Medium
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
500 g hakket oksekød

1 fed knust hvidløg

¼ tsk. knust chili

Salt og peber

Olie til stegning



Ragout:

2 mellemstore løg

2-3 gulerødder

1-2 røde chili uden kerner

8 salvieblade

Olie til stegning

1 dåse cherry tomater

2 dåser Bonduelle Bønnemix (125 g drænet vægt x 2)



Tilbehør: brød
Ingredienser til 4 personer
500 g hakket oksekød

1 fed knust hvidløg

¼ tsk. knust chili

Salt og peber

Olie til stegning



Ragout:

2 mellemstore løg

2-3 gulerødder

1-2 røde chili uden kerner

8 salvieblade

Olie til stegning

1 dåse cherry tomater

2 dåser Bonduelle Bønnemix (125 g drænet vægt x 2)



Tilbehør: brød
  1. Trin 1
    Bland kødet med hvidløg, chili, salt og peber og form det til fire hakkebøffer.
  2. Trin 2
    Skær løg i smalle både.
  3. Trin 3
    Halvér gulerødderne på langs og snit dem i skiver.
  4. Trin 4
    Skær chili i tynde strimler.
  5. Trin 5
    Steg løg, gulerod, chili og salvie et par minutter i olie.
  6. Trin 6
    Tilsæt tomat og lad det simre i 5 min. Hæld væsken fra bønnerne og skyl dem i koldt vand.
  7. Trin 7
    Kom bønnerne ved, og kog endnu nogle minutter.
  8. Trin 8
    Smag til med salt og peber. Steg bøfferne i lidt olie i ca. 4 min. på hver side afhængig af tykkelse. Servér med bønneragout.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende