Kål- og æblesalat med wasabi yoghurt og røde kidneybønner

Kål- og æblesalat med wasabi yoghurt og røde kidneybønner

Ingredienser

2 spsk. yoghurt natural
1/2 tsk. wasabi paste
200 g rød spidskål/rødkål
1 grønt æble
1 spsk. æbleeddike
1 ds. Bonduelle Det Lille Twist røde kidneybønner (drænet vægt 60 g)
20 g ærteskud
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

Så let er det:

  1. Rør yoghurt sammen med wasabi og smag til med salt.
  2. Snit ½ af kålen groft og ½ i tynde strimler.
  3. Snit æblet i tynde skiver på et mandolinjern eller med en skarp kniv og vend skiverne i æbleeddike.
  4. Vend det hele sammen og tilsæt de røde kidneybønner,
  5. Anret salaten med ærteskud og et drys sort peber.

20 minutter

Velbekomme