Kikærte- og hasselnødde-zaatar, yoghurt og romainesalat

Kikærte- og hasselnødde-zaatar, yoghurt og romainesalat

Ingredienser

20 g hasselnødder
1 spsk. sesamfrø
1 tsk. tørret oregano
1 ds. Bonduelle Det Lille Twist kikærter (drænet vægt 65 g)
1 spsk. olivenolie
1 lille romainesalat/hjertesalat
1 dl. yoghurt
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

Så let er det:

  1. Hak hasselnødderne groft.
  2. Rist nødderne og sesamfrøene på en tør pande på lav varme indtil de er gyldne.
  3. Vend nødderne og sesamfrøene sammen med oregano, kikærter og olivenolie og smag til med salt og peber.
  4. Skær salaten i grove stykker og vend stykkerne forsigtigt i yoghurten.
  5. Anret salaten i en skål og drys med kikærte- og hasselnødde-zaatar.

20 minutter

Velbekomme