Kikærtebøf med friskost-creme og syltet selleri

Kikærtebøf med friskost-creme og syltet selleri

Ingredienser

DU SKAL BRUGE:
2 dåser Bonduelle kikærter
(drænet vægt 2x265g),
½ bundt bredbladet persille,
4 fed hvidløg,
1 løg, ½ dl olivenolie,
½ tsk. bagepulver,
2 tsk. stødt spidskommen,
1 tsk. salt,
2 tsk. paprika,
2 spsk. citronsaft,
2-3 spsk. olivenolie.

Tilbehør
200 g knoldselleri,
½ citron,
2 spsk. eddike,
1 spsk. olivenolie,
100 g frisk ost,
brøndkarse,
paprika,
salt og peber.

Fremgangsmåde

SÅ LET ER DET:

  1. Hak løg, persille og hvidløg og blend med olivenolie, kikærter, bagepulver, spidskommen og salt.
  2. Smag til med spidskommen og salt, tilsæt paprika og citronsaft, og form pureen til 4 store bøffer.
  3. Steg bøfferne i olivenolie i ca 2-3 minutter på hver side til de gyldne og sprøde.
  4. Vend tynde skiver af selleri i citronsaft, eddike og olivenolie, smag til med salt og peber.
  5. Rør friskost med paprika, salt og peber og anret bøfferne med friskost, brøndkarse og citronbåde.

VELBEKOMME!

 

Tip: I stedet for kikærter kan du bruge linser og sorte bønner.