Kikærtetzatziki med agurk, urter, citron og grillet kylling

Kikærtetzatziki med agurk, urter, citron og grillet kylling

Ingredienser

4 stk. kyllingebryst
2 spsk olivenolie
1 spsk tørret oregano

Tzatziki
1 dåse Bonduelle kikærter (265g drænet vægt)
1 agurk
1 rødløg, ca. 50 g¼ bundt dild
4 stængler mynte
1-2 fed hvidløg
1 citron u/sprøjtet
3 dl yoghurt/græsk
Salt og sort peber

Fremgangsmåde

  • Flæk agurken på langs, skrab den fri for kerner med en teske og skær den i små stykker.
  • Hak rødløg, dild og mynte meget fint og riv hvidløget på den fine side af rivejernet.
  • Riv citronen på den fine side af rivejernet og pres saften derfra og rør det sammen med yoghurt og resten til tzatzikien. Smag til med salt og peber.
  • Bank kyllingebrysterne flade imellem 2 stykker plastik, vend dem i olie, oregano, salt og peber.
  • Grill kyllingen på en varm grill i ca. 1-2 minutter på hver side.
  • Anret kylling med kikærtetzatziki, kan fint serveres med brød eller grønsalat

Tip: Kan laves med Røde kidneybønner og Black-eyed bønner.