Kokos-karrysuppe med kartofler & linser

Kokos-karrysuppe med kartofler & linser

Ingredienser

1 hakket løg
2 fed hvidløg
1 skive skrællet frisk ingefær
1 spsk. olie
2-3 tsk. karry, gerne en god indisk karry
1 dåse kokosmælk, 400 ml
4 gulerødder

4 mellemstore skrællede kartofler
1 liter hønsebouillon
1 dåse Bonduelle Linser
(265g drænet vægt)
100 g frisk baby spinat
Salt og peber
1 naanbrød, 125 g

Fremgangsmåde

  • Svits løg, knust hvidløg og finthakket ingefær i olie tilsat karry.
  • Kom lidt af den faste kokosmælk ved og svits endnu nogle minutter.
  • Tilsæt resten af kokosmælken samt gulerødder og kartofler skåret i mindre stykker.
  • Kom bouillon ved og lad det koge i 20 min.
  • Hæld væsken fra linserne og skyl i koldt vand.
  • Tilsæt linser samt spinat, kog i 2 min. og smag til med salt og peber.
  • Servér suppen rygende varm evt. med naanbrød til.