Kold avocadosuppe med røde kidneybønner og rødbedechips

Kold avocadosuppe med røde kidneybønner og rødbedechips

Ingredienser

DU SKAL BRUGE:
1 dåse Bonduelle Røde kidneybønner
(drænet vægt 165 g),
¼ bundt purløg,
1-2 spsk. olivenolie,
2 dl fromage frais,
rødbedechips.

 
Suppe:

2 modne avocadoer,
¼ bundt kruspersille,
¼ bladselleri,
100 g spinat,
1 fed hvidløg,
6 dl mælk,
½ citron,
1-2 spsk. olivenolie,
salt og peber.

Fremgangsmåde

SÅ LET ER DET:

  1. Halver avocadoerne, tag stenene ud og skrab kødet ud af skallen med en spiseske.
  2. Hak persille, bladselleri og spinat groft og blend sammen med de øvrige ingredienser til suppen.
  3. Smag suppen til med citronsaft, olie, salt og peber.
  4. Snit purløg fint og bland med bønner og olivenolie, smag til med salt og peber.
  5. Anret suppen i skåle med fromage frais, bønner og rødbedechips.

VELBEKOMME!