Kylling med chorizo, kidneybønner og majs

Kylling med chorizo, kidneybønner og majs

Ingredienser

3-4 kyllingefileter, 400 g
Olie til stegning
100 g chorizopølse
2 fed hvidløg
2-3 snack peberfrugter
250 g cherry tomater
1 dåse Bonduelle Røde Kidneybønner

(250g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle Majs
(140g drænet vægt)
Salt og peber
Frisk basilikum
Tilbehør
Brød eller ris

Fremgangsmåde

  • Krydr kyllingefileterne og steg dem i ca. 5-6 min.
  • på hver side. Skær chorizo i tern, knus hvidløget, skær peberfrugt i tern og halver tomaterne.
  • Steg chorizo, hvidløg og peber i lidt olie ved middel varme i 6 min.
  • Hæld væsken fra kidneybønnerne og majs og skyl i koldt vand.
  • Kom halve cherry tomater, kidneybønner samt majs ved og steg endnu 3-4 min.
  • Smag til med salt og peber, læg kyllingefileterne ved og servér gerne drysset med basilikum.