Kylling stegt med cashewnødder og majs

Kylling stegt med cashewnødder og majs

Ingredienser

125 g kyllingebryst skåret i stykker
1 spsk. vegetabilsk olie
1 lille rød peberfrugt
1 løg, ca. 50 gram
1 fed hvidløg
1 spsk. sød chilisauce
1 spsk. østerssauce
1 spsk. soja
1 ds. Bonduelle Det Lille Twist majs (drænet vægt 70 g)
Frisk koriander, hakket
30 g cashewnødder, saltet
Salt

Fremgangsmåde

Så let er det:

  1. Skær kyllingebrystet i mindre stykker. Ca. 6-8 stykker.
  2. Skær den røde peberfrugt i ca. 4×4 cm stykker og snit hvidløget og løget fint.
  3. Steg kødet i varm olie på en pande eller i en wok i ca. 3-4 minutter. Tilsæt hvidløg, løg og rød peber og steg det godt af i ca. 4-5 minutter.
  4. Tilsæt østerssauce, sød chilisauce, soja og majs og vend det godt sammen.
  5. Anrettes på en tallerken og drysses med hakket koriander og knuste cashewnødder.

25-30 minutter

Velbekomme