Laks med mango-bønnesalsa

Laks med mango-bønnesalsa

Ingredienser

Antal: 2 personer

2 stykker laks
salt og friskkværnet peber
olivenolie til stegning
MANGO-BØNNESALSA:
1 moden mangofrugt
1 moden avocado
1 lille rødløg
1 håndfuld frisk koriander
saft af 1 limefrugt
1 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
1 pose kidneybønner

Fremgangsmåde

  1. Skræl og skær mango og avocado i små tern.
    Pil og hak rødløget helt fint, og hak koriander groft.
  2. Bland det hele i en skål, og tilsæt kidneybønnerne.
  3. Tilsæt også limesaft og olivenolie til skålen, vend rund,
    og smag til med salt og peber.
  4. Kværn salt og peber over laksen. Steg den på en varm
    pande i lidt olie – først på skindsiden, så skindet bliver sprødt,
    og derefter på den anden side, indtil fisken er gennemstegt.
  5. Servér laks med mango-bønnesalsa.