1. >Opskrifter
  2. >Lam i karrysauce med majs og linser

Lam i karrysauce med majs og linser

Medium
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
600 g lammeinderlår i tern

Olie

1 stort løg

2 fed hvidløg

1 spsk karry

1 dåse hakkede tomater

2 dl vand

1 dl creme fraiche 38%

3 spsk. soja

2 dåser Bonduelle gourmet majs (drænet vægt 280 g)

2 dåser Bonduelle linser (drænet vægt 130 g x 2)

¼-½ savojkål

Salt og peber

Drys: Pistacienødder og mynte
Ingredienser til 4 personer
600 g lammeinderlår i tern

Olie

1 stort løg

2 fed hvidløg

1 spsk karry

1 dåse hakkede tomater

2 dl vand

1 dl creme fraiche 38%

3 spsk. soja

2 dåser Bonduelle gourmet majs (drænet vægt 280 g)

2 dåser Bonduelle linser (drænet vægt 130 g x 2)

¼-½ savojkål

Salt og peber

Drys: Pistacienødder og mynte
  1. Trin 1
    Svits kødet i en gryde. Skær løget og hvidløg i skiver og svits med kødet.
  2. Trin 2
    Tilsæt karry, tomater, vand, creme fraiche og soja. Lad retten simre under låg i 20 minutter.
  3. Trin 3
    Afdryp majs og linser og kom i gryden sammen med snittet kål. Lad retten simre i ca. 5 minutter.
  4. Trin 4
    Smag til med salt og peber og drys pistagenødder og mynte henover.
Tip:
Retten kan serveres med naanbrød.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende