Lam i karrysauce med majs og linser

Lam i karrysauce med majs og linser

Ingredienser

Til 4 personer

600 g lammeinderlår i tern
Olie
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 spsk karry
1 dåse hakkede tomater
2 dl vand
1 dl creme fraiche 38%
3 spsk soja
2 dåser Bonduelle gourmet majs (drænet vægt 280 g)
1 dåse Bonduelle linser (drænet vægt 265 g)
¼-½ savojkål
Salt og peber

Drys: Pistacenødder og mynte

Fremgangsmåde

Så let er det:

1. Svits kødet i en gryde. Skær løget og hvidløg
i skiver og svits med kødet.
2. Tilsæt karry, tomater, vand, creme fraiche og soja.
Lad retten simre under låg i 20 minutter.
3. Afdryp majs og linser og kom i gryden sammen
med snittet kål. Lad retten simre i ca. 5 minutter.
4. Smag til med salt og peber og drys pistacenødder
og mynte henover.

Tip: Server med naanbrød.

Tilberedningstid: 30 min