Linsesalat med ristede svampe & burrata

Linsesalat med ristede svampe & burrata

Ingredienser

Antal: 2 personer

500 g blandede svampe
1 spsk. smør til stegning
1 lille håndfuld timian
1 bakke blandet salat
1 pose økologiske linser og gryn
125 g burrata
1 håndfuld ristede og saltede mandler
DRESSING
2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamicoeddike
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. honning
Salt & friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Rens svampene, skær dem i grove skiver, og steg dem
    i smør på en pande.
  2. Drys med timianblade, salt og friskkværnet peber over
    svampene, og lad dem stege, til de bliver flot gyldne.
  3. Bland salat og økologiske linser og gryn på et salatfad.
  4. Ryst alle ingredienserne til dressingen sammen,
    og vend den i salaten.
  5. Top salaten med ristede svampe, stykker af burrata og hakkede mandler.
    Pynt med timian, og servér.

 

TIP: Brug bøffelmozzarella i stedet for burrata.