\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Løgsalat med majs og estragon-vinaigrette
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Løgsalat med majs og estragon-vinaigrette
udskriv opskrift
Let
1 person
25 min.
Ingredienser
til 1 person
2 løg, ca. 100 g
1/4 bundt estragon
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. olivenolie
1 ds.
Bonduelle
mini packs majs (drænet vægt 70 g)
Salt
Sort peber
Ingredienser til 1 person
2 løg, ca. 100 g
1/4 bundt estragon
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. olivenolie
1 ds.
Bonduelle
mini packs majs (drænet vægt 70 g)
Salt
Sort peber
Tilbered denne opskrift med:
Majs - 2 mini packs
se produkt
Trin 1
Kog de hele løg (inkl. skal) møre i vand tilsat 1/2 tsk. salt i ca. 15 minutter. Hæld vandet fra og køl løgene ned med koldt vand.
Trin 2
Halver løgene på langs, pil skallen af og del løgene i både.
Trin 3
Hak estragonen fint, tilsæt eddike og olie og smag til med salt og peber.
Trin 4
Vend det hele sammen med majs og løgene.
Trin 5
Anrettes i en skål og serveres som tilbehør til en vegetarret eller sammen med fisk eller kød.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Stegte gnocchi med grønkål, majs og oliv...
Se opskriften
Bønnesalat med to slags bønner, cherryto...
Se opskriften
Majssalsa
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Saltfri majs - 2 x 150 g
Majs - 1 x 150 g
Økologiske majs - 2 x 150 g
Majs - 3 x 150 g
Økologiske majs - 300 g
Økologisk majs - 4 x 150 g
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g