1. >Opskrifter
  2. >Løgsalat med majs og estragon-vinaigrette

Løgsalat med majs og estragon-vinaigrette

Let
1 person
25 min.
Ingredienser
til 1 person
2 løg, ca. 100 g

1/4 bundt estragon

1 spsk. hvidvinseddike

1 spsk. olivenolie

1 ds. Bonduelle mini packs majs (drænet vægt 70 g)

Salt

Sort peber
Ingredienser til 1 person
2 løg, ca. 100 g

1/4 bundt estragon

1 spsk. hvidvinseddike

1 spsk. olivenolie

1 ds. Bonduelle mini packs majs (drænet vægt 70 g)

Salt

Sort peber
    Tilbered denne opskrift med:
  • Majs - 2 mini packs
  1. Trin 1
    Kog de hele løg (inkl. skal) møre i vand tilsat 1/2 tsk. salt i ca. 15 minutter. Hæld vandet fra og køl løgene ned med koldt vand.
  2. Trin 2
    Halver løgene på langs, pil skallen af og del løgene i både.
  3. Trin 3
    Hak estragonen fint, tilsæt eddike og olie og smag til med salt og peber.
  4. Trin 4
    Vend det hele sammen med majs og løgene.
  5. Trin 5
    Anrettes i en skål og serveres som tilbehør til en vegetarret eller sammen med fisk eller kød.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende