Løgsalat med majs og estragon vinaigrette

Løgsalat med majs og estragon vinaigrette

Ingredienser

2 løg, ca. 100 g
1/4 bundt estragon
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. olivenolie
1 ds. Bonduelle Det Lille Twist majs
(drænet vægt 70 g)
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

Så let er det:

  1. Kog de hele løg (inkl. skal) møre i vand tilsat 1/2 tsk. salt i ca. 15 minutter. Hæld vandet fra og køl løgene ned med koldt vand.
  2. Halver løgene på langs, pil skallen af og del løgene i både.
  3. Hak estragonen fint, tilsæt eddike og olie og smag til med salt og peber.
  4. Vend det hele sammen med majs og løgene.
  5. Anrettes i en skål og serveres som tilbehør til en vegetarret eller sammen med fisk eller kød.

25 minutter

Velbekomme