Majs med chili på små tortillapandekager med avocadomos, kylling  og rødløg.

Majs med chili på små tortillapandekager med avocadomos, kylling og rødløg.

Ingredienser

2 dåser Bonduelle Chili Majs
(drænet vægt 165 g)

2 kyllingebryster, ca. 200 g
1-2 tsk. paprika
2 tsk. oregano

1 spsk. Olie

2 avocado, modne

1 spsk. limesaft
1 rødløg, ca. 50 g
1/4 bundtkoriander
3-4 majstortillas
Salt
Sort peber

Fremgangsmåde

  1. Vend kylling i paprika, oregano, salt og peber.
  2. Steg kødet på en varm pande i ca. 2-3 minutter på hver side. Lad kødet køle lidt ned og rives derefter i strimler.
  3. Mos avocadoen med en gaffel sammen med limejuice, smag til med salt og peber.
  4. Snit rødløget fint og hak koriander groft.
  5. Stik tortillabrødet ud med et glas eller en Bonduelle dåse i små tortillas på ca. 5 cm i diameter. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag ved 200 grader i en forvarmet ovn i ca. 2-3 minutter til de er gyldne og sprøde.
  6. Læg tortillas på et fad og smør dem med avocadomos. Fordel kylling og majs derpå og anret med løg og koriander.

Serveres med lime.

TIP: Kan fint laves med okse og gris eller i store tacoskaller.